Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Drodzy gracze,

chcielibyśmy poinformować Was o postępach związanych ze zwalczaniem tzw. drophacka. W ostatnich dniach zablokowanych zostało kilkaset kont, na których wykryliśmy 'dodatek' tego typu. Nie będę wymieniał konkretnych nicków, ale sporo osób miało poziom 60+ (mam nadzieję, że już niedługo efekt tych blokad będzie widoczny na wszystkich serwerach).

Możecie pomyśleć 'to jakaś ściema, nikt z 60+ nie lata z DH!' - zgadza się, jednak nowe narzędzia umożliwiają nam łapanie nie tylko postaci, na których było wykorzystywane DH, ale również odbiorców zysku wypracowanego tą nielegalną metodą (DH).

Z uwagi na to, ze skrypt do zwalczania DH jest rozwiązaniem wprowadzonym nie tak dawno temu, cały czas jest dopracowywany... po co to piszę? Kilka dni temu wykryliśmy błąd w skrypcie, który przyczynił się do błędnego zablokowania niewinnych osób (wszystkie blokady nałożone do tej pory zostały ponownie zweryfikowane, a osoby zablokowane w wyniku błędu są już odblokowane), za co chciałbym przeprosić. Postaramy się aby taka sytuacja nie miała więcej miejsca.

Życzymy miłej gry,

Zespół Metin2.pl.

EDIT: temat do dyskusji: Dyskusja: blokady za drophack

Jak myślicie czy od teraz boty również będą blokowane? Chodzi mi o funkcję podnoszenia Yang. Co o tym sądzicie?

59561-pieprz-wszystko-nakurwiaj-na-gitarze.gif

Moje motto życiowe

:)

Zbieram +

Opublikowano

lepiej nie ryzykowac. graj bez hackow. w expbocie wlacz ' zbieraj itemy po zabiciu mobów' i nie skapna sie..

Reklama usunięta

//D&G

Opublikowano

Wgl grajcie bez haxów bedzie uczciwa gierka :))))))))) ja skonczylem gre poniewaz mnie dzieci neO na sh wkurzaly xDDD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...